Interj

Ammar Ramadan: Egy fjdalmas dnts utn nagy rm

Ammar Ramadan: Egy fjdalmas dnts utn nagy rm

A-CSAPAT
|
Interj
| ke 4.4.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Nem emlkszem pontosan arra, mi trtnt a glnl. Csak annyit reztem, hogy miutn a kapuba talltam, mintha egy kst szrtak volna a lbamba. Szriai szlsnk bokasrls miatt csak egy flidt tudott vllalni a vasrnapi meccsen, amelyen vgl az tallata dnttt.

Nagyon nehz mrkzst jtszottunk egy fiatal s tmad szellem csapat ellen a vlogatott sznet utn, amely sorn sok futballistnk lpett plyra a nemzeti csapatban. Az elsdleges clunk a hrom pont begyjtse volt. Boldogok vagyunk, hogy ez sikerlt, szerettnk volna jobban jtszani, de a kvetkez sszecsapson majd sokkal jobb teljestmnyt nyjtunk. Nagyon rlk, hogy sikerlt gyztes glt szereznem, br belesrltem a tallatomba s nagy kockzat lett volna gy a msodik flidre is kimennem. Ez egy fjdalmas dnts volt, de a cserk j teljestmnyt nyjtottak s az egsz csapat rdeme a hrom pont nyilatkozta a DAC-Zsolna (1:0) bajnoki mrkzsrl Ammar Ramadan, aki szezonbeli harmadik tallatt szerezte vasrnap este. Ezen fell 5 glpasszt is begyjttt mr.

Szr lgisunk a glnl kapott egy ers rgst a jobb bokjra, gy a msodik jtkrszben mr nem tudta folytatni a jtkot. Nem emlkszem pontosan arra, mi trtnt a glnl. Csak annyit reztem, hogy miutn a kapuba talltam, mintha egy kst szrtak volna a lbamba. Remlem, hogy mihamarabb felplk. A msodik flidt a kispadrl kvettem vgig, tmogattam a csapatot, ami nagyon nehz volt, mert egy kemny mrkzst vvtunk. Viszont remek egyttesnk van, amely minden ldozatot meghozott a gyzelemrt. Hat ponttal vezetnk a Slovan ellen, gy risi rzelmi tbblettel vgunk neki a kt csapat htvgi csatjnak, ahol ismt gyzni akarunk. Mint minden meccsen.

Ramadan rviddel a meccs lefjst kveten krhzba ment. A vasrnap esti rntgenvizsglat szerencsre negatv volt. Fjdalmat mg rez, ezrt folytatjuk a kezelst, de remlhetleg pr napon bell teljesen rendben lesz mondta Fegyveres Zsolt csapatorvos.