Interj

Balogh Norbert: Ebbl a jtkbl kell kiindulni

Balogh Norbert: Ebbl a jtkbl kell kiindulni

Interj
| p 12.8.2022, Krisztin Nagy

Nehz megemszteni az eurpai kupakalandunk vgt, de a csapat minsgt bizonytja az a tny is, hogy a hazai kznsg megtapsolt minket a lefjs utn. A 26 ves magyar jtkos kerlt csapatunkbl legkzelebb a glszerzshez, a 10. percben leadott lvse a fels lcet tallta el.

Nagyon nehz lelkileg elfogadni a kiess tnyt, hiszen remekl jtszott a csapat, mindenki bszke lehet magra, az utols percig kzdttnk, harcoltunk. Sokkal tbb lehetsgnk volt az ellenflnl, egsz egyszeren nincs szerencsnk. Azt nem lehet megmagyarzni, hogy a lvsem mirt kifele pattant a fels kapufrl, nem pedig befele. Az giek nha segtenek, nha nem neknk cstrtkn nem segtettek. Nehz brmit is mondani, viszont nagyon ksznjk a szurkolknak, hogy Bukarestben is buzdtottak minket. Nagyszer rzs volt egy ilyen stadionban s ekkora tmeg eltt plyra lpni, a hangulat minket is feldobott nyilatkozta az FCSB-DAC (1:0) EKL-mrkzs utn Balogh Norbert, aki ezttal a kzpplyn kapott szerepet.

Hat meccs utn az idei eurpai kupaszereplsnk befejezdtt. A Cliftonville s a Vkingur kiejtse utn a romn ezstrmes kt veresggel bcsztatott minket. Sokkal tbb volt a csapatban, gy reztem, hogy a kvetkez fordulba is bejutunk. Nem mondhatni, hogy a hazaiak beszortottak volna minket, a gljukat is egy gyors letmadst kveten szereztk. Nehz megemszteni az eurpai kupakalandunk vgt, de a csapat minsgt bizonytja az a tny is, hogy a hazai kznsg megtapsolt minket a lefjs utn. Ezen az ton kell tovbbmenni, ebbl a jtkbl kell kiindulni a bajnoksgban.

Mg a hazai tallkozn Sznth Reg szabadrgsbl tallta el az FCSB kapufjt, Balogh Bukarestben egy tetszets akci utn, Blackman tadst kldte a fels lcre. szintn szlva, a kapufn csattan lvsemnl mr bent lttam a labdt, el is indultam rte, hogy mihamarabb meglehessen a kzpkezds, de sajnos kifele pattant. Olaszorszgban az Atalanta elleni meccsen s Angliban is lttem mr kapuft, gy nehz megemszteni, de ahogy a monds tartja, a sors tjai kifrkszhetetlenek. Biztos vagyok benne, hogy mshogy alakul a mrkzs, ha a labda nem kifel, hanem befel pattan. Sznth Reg s Nikola Krstovi helyzetnl is csak egy nagyon kevs hinyzott, de mindenki bszke lehet a teljestmnyre.