Szurkolók

Besztercebánya - DAC 1904: jegyinfó és szurkolói utazás

Besztercebánya - DAC 1904: jegyinfó és szurkolói utazás

A-CSAPAT
|
Szurkolók
| ke 25.10.2022, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
'

Vasárnap az újonc Besztercebánya otthonában lép pályára a DAC és ahogy ígértük, a csapat hozzájárul a szurkolók utaztatásához és a belépőjegy árához. Jöjjön el és bíztassa a sárga-kékeket!

A hétvégén a 16. fordulóval folytatódik a honi élvonal, amelynek keretében az újonc és a tabella jelenlegi hatodik helyezettjének otthonába látogat a DAC.

Az MFK Dukla Besztercebánya - DAC 1904 összecsapás 2022. október 30-án, vasárnap, 18:00 órakor kezdődik.

A Homonnában elszenvedett kupakudarc és kiesés után a klubvezetés több büntetést is kiosztott, a csapat pedig egyúttal ígéretet tett arra, hogy hozzájárul a szurkolók utaztatásához és a hátralevő őszi idegenbeli találkozókra (Besztercebánya és Trencsén) szóló belépőjegyek árához.

Bízunk benne, hogy ez a tény a Zólyombrézó ellen aratott vasárnapi győzelmünkkel hozzájárul ahhoz, hogy minél több szurkoló kíséri el a sárga-kékeket Besztercebányára. A játékosok számítanak az önök támogatására!

Klubunk ingyenes autóbuszokat indít a vasárnapi mérkőzésre. A regisztráció két módon lehetséges:
- személyesen a DAC store-ban csütörtök 18:00 óráig, illetve
 - online az itt található regisztrációs űrlapon, szintén csütörtök 18:00-ig

A vendégszektorba szóló belépők ára egységesen 8 euró; mindegyik jegy névre szólóan kerül kiadásra. A DAC store-ban való regisztráció során / az autóbuszba való beszálláskor minden szurkoló kap egy belépőt, amelyért szimbolikus összeget, 2 eurót fizet. Ezt a pénzt a fanklubok kapják meg a Nagyszombat elleni legközelebbi hazai találkozón bemutatott koreográfiára való anyagi támogatásként.

Az autóbuszok a MOL Aréna VIP parkolójából, vasárnap 14:00 órakor indulnak.

A Besztercebányára egyénileg utazó szurkolók a találkozó napján ingyen vehetik át a jegyüket a Dukla stadionjában a vendégszektorba való belépés során.

A stadion beléptető kapui egy órával a találkozó kezdete előtt, 17:00 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a szigorított biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Kijelölt parkoló a vendégszektor bejáratánál lesz. A DAC szurkolói számára a stadion mellett lesz kijelölt védett parkoló.

Szurkoljunk Besztercebányán is szeretett csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

article_bannerarticle_banner