Szurkolk

Besztercebnya - DAC 1904: jegyinf s szurkoli utazs

Besztercebnya - DAC 1904: jegyinf s szurkoli utazs

A-CSAPAT
|
Szurkolk
| ke 25.10.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern
article_bannerarticle_banner

Vasrnap az jonc Besztercebnya otthonban lp plyra a DAC s ahogy grtk, a csapat hozzjrul a szurkolk utaztatshoz s a belpjegy rhoz. Jjjn el s bztassa a srga-kkeket!

A htvgn a 16. fordulval folytatdik a honi lvonal, amelynek keretben az jonc s a tabella jelenlegi hatodik helyezettjnek otthonba ltogat a DAC.

Az MFK Dukla Besztercebnya - DAC 1904 sszecsaps 2022. oktber 30-n, vasrnap, 18:00 rakor kezddik.

A Homonnban elszenvedett kupakudarc s kiess utn a klubvezets tbb bntetst is kiosztott, a csapat pedig egyttal gretet tett arra, hogy hozzjrul a szurkolk utaztatshoz s a htralev szi idegenbeli tallkozkra (Besztercebnya s Trencsn) szl belpjegyek rhoz.

Bzunk benne, hogy ez a tny a Zlyombrz ellen aratott vasrnapi gyzelmnkkel hozzjrul ahhoz, hogy minl tbb szurkol ksri el a srga-kkeket Besztercebnyra. A jtkosok szmtanak az nk tmogatsra!

Klubunk ingyenes autbuszokat indt a vasrnapi mrkzsre. A regisztrci kt mdon lehetsges:
- szemlyesen a DAC store-ban cstrtk 18:00 rig, illetve
 - online az itt tallhat regisztrcis rlapon, szintn cstrtk 18:00-ig

A vendgszektorba szl belpk ra egysgesen 8 eur; mindegyik jegy nvre szlan kerl kiadsra. A DAC store-ban val regisztrci sorn / az autbuszba val beszllskor minden szurkol kap egy belpt, amelyrt szimbolikus sszeget, 2 eurt fizet. Ezt a pnzt a fanklubok kapjk meg a Nagyszombat elleni legkzelebbi hazai tallkozn bemutatott koreogrfira val anyagi tmogatsknt.

Az autbuszok a MOL Arna VIP parkoljbl, vasrnap 14:00 rakor indulnak.

A Besztercebnyra egynileg utaz szurkolk a tallkoz napjn ingyen vehetik t a jegyket a Dukla stadionjban a vendgszektorba val belps sorn.

A stadion belptet kapui egy rval a tallkoz kezdete eltt, 17:00 rakor nyitnak. Megkrjk a szurkolkat, hogy a szigortott biztonsgi elrsok miatt idben rkezzenek a mrkzsre. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Kijellt parkol a vendgszektor bejratnl lesz. A DAC szurkoli szmra a stadion mellett lesz kijellt vdett parkol.

Szurkoljunk Besztercebnyn is szeretett csapatunknak, mintha idehaza jtszannk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajr DAC!