Sajthr

Bntetsek a homonnai kupacsaldst kveten

Bntetsek a homonnai kupacsaldst kveten

Sajthr
| cs 20.10.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

A DAC 1904 labdargklub hivatalos kzlemnye.

article_bannerarticle_banner

Nagy csalds rte kedden a srga-kk futballcsaldot, miutn csapatunk a Slovnaft Cup 4. forduljban 2:1-re kikapott a hzigazda Homonntl, s bcszni knyszerlt a tovbbi kupakzdelmektl.

A sikertelensget kveten klubunk vezetsge tbb intzkedst is hozott. Klubknt mindent megtesznk a jtkosainkrt, olyan szakmai feltteleket teremtettnk, amelyekkel Kzp-Eurpban kevs klub bszklkedhet. Az az rzsnk tmadt azonban, hogy minl tbbet adunk a jtkosoknak, annl kevesebbet kapunk vissza tlk. Ennek vget kell vetni. Az utols csepp a pohrban a Homonnn elszenvedett kupakudarc volt, amely utn gy dntttnk, hogy azonnali hatllyal elbcszunk kt jtkosunktl, akiket tmenetileg kizrtunk az els csapat keretbl. Tovbbi intzkedsknt a csapat megtmogatja a szurkolinak az szi idnyben htralv kt idegenbeli mrkzs Besztercebnya s Trencsn belpjegyeinek rt az utazs kltsgeivel egytt. Ezenkvl tovbbi intzkedsket is foganatostunk, melyeket klubon bell kezelnk tjkoztatott Jan Van Daele, a DAC 1904 sportigazgatja.

A szerdai SomorjaZsolna kupatallkozn a hazaiak tovbbjutsrl a DAC Akadmirl kikerlt jtkosok gljai dntttek, aminek rendkvl rlnk. Ez a mrkzs is bizonytotta, hogy mennyire fontos a megfelel mentalits a labdargsban. A helyes t szmunkra az, amit tegnap Somorjn lttunk tette hozz Jan Van Daele.