Szurkolk

Besztercebnya - DAC 1904: szurkoli informcik

Besztercebnya - DAC 1904: szurkoli informcik

A-CSAPAT
|
Szurkolk
| p 28.10.2022, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs

A vasrnapi ligamrkzssel kapcsolatos tudnivalk a srga-kk drukkerek szmra.

A htvgn a 16. fordul mrkzseivel folytatdik a Fortuna Liga. Csapatunk 2022. oktber 30-n, vasrnap, 18:00 rai kezdettel a besztercebnyai jonc otthonban lp plyra.

A stadion kapui egy rval a mrkzs eltt, 17:00-kor nyitnak. Megkrjk a nzket, s egyttal tancsoljuk, hogy ne az utols pillanatban, hanem jval hamarabb rkezzenek, mert a szigor biztonsgi ellenrzsek miatt lekshetik a tallkoz kezdett.

Minden szurkolnak al kell vetnie magt a belpjegyek ellenrzsnek, majd a stadionba lpskor a biztonsgi ellenrzsnek, amely azon tiltott trgyak keressre irnyul, amelyek a stadion minden egyes bejratnl, illetve a belpjegyen brzolva vannak. A stadionba csak olyan szemly lphet be, aki nem ll nyilvnvalan alkohol, vagy kbtszer hatsa alatt, s a biztonsgi ellenrzs nem mutatja ki az ilyen nem termkek hasznlatt.

A DAC 1904 szurkolinak rkezse s belptetse

A belpjegyek keddtl, oktber 25-tl elrhetk, s az rukat a csapat llja.

A klubunk ltal indtott autbuszokkal utaz szurkolk a beszlls eltt vehetik t a belpjegyket, amelyrt szimbolikus sszeget, 2 eurt fizetnek. Ezt a pnzt a fanklubok kapjk meg a Nagyszombat elleni legkzelebbi hazai tallkozn bemutatott koreogrfira val anyagi tmogatsknt. Az autbuszok a MOL Arna VIP parkoljbl, vasrnap 14:00 rakor indulnak, gylekez 13:30-tl.

A Besztercebnyra egynileg utaz szurkolk a tallkoz napjn ingyen vehetik t a jegyket a Dukla stadionjban a vendgszektorba val belps sorn.

Belps a vendgszurkolknak kijellt szektorba a C belptetkapun lehetsges lsd a trkpet alul.

Az autval rkez szurkolinknak a stadion mellett lesz kijellt parkol. Minden egyb parkolban csak sajt felelssgre hagyhatjk gpjrmveiket.

A stadion tervrajza (a DAC-szurkolk szmra kijellt szektorokat a C1 s C2 szmok alatt talljk):