Interjú

Brahim Moumou: Megküzdöttünk a három pontért

Brahim Moumou: Megküzdöttünk a három pontért

A-CSAPAT
|
Interjú
| hé 22.11.2021, Nagy Krisztián, foto: Lelkes Ernő
article_banner
'
article_banner
'

„Elsősorban az önbizalmunk miatt volt fontos legyőzni a Szenicét.” Német szélsőnk hosszú sérülés után góllal tért vissza a Fortuna Ligába. Győztes találat volt, egyúttal Moumou számára az első az élvonalban.

„Először is úgy gondolom, hogy egy jó mérkőzést játszottunk. Büszke vagyok a csapatra, megküzdöttünk a három pontért, és nagyon boldog vagyok, hogy a hosszantartó sérülésem utáni első bajnoki találkozómon be is találtam, és segíthettem az együttesnek. Mindannyian boldogok vagyunk, mert egy jó vezetőedzőt kaptunk, aki sok mindenre megtanít bennünket. Kíváncsian várom a vele való további közös munkát. Minden futballista számára a címek elnyerése a legfontosabb, és abban is bízom, hogy sikerül a dobogóra kerülnünk. Köszönettel tartozom a z orvosi stábnak és a fizioterapeutáknak, akik nagyban segítették a pályára való visszatérésemet. A tegnapi meccset megelőzően már futballozhattam a Csákvár elleni felkészülési mérkőzésen, és nagyon jól éreztem magam a pályán, ott is sikerült gólt szereznem. Azt gondolom, elsősorban az önbizalmunk miatt volt fontos legyőzni a Szenicét. Magabiztosan futballoztunk” – mondta mosolyogva Brahim Moumou a szombati DAC-Szenice (1:0) bajnoki után, amit épp ez ő találatával nyertünk meg.

A 20 éves német szélső utoljára augusztusban épp a szeniceiek ellen játszott a Fortuna Ligában, majd térdsérülés miatt három hónapra kidőlt. Most tehát sikeresen tért vissza, és a DAC élvonalbeli történelmének a 178. gólszerzője lett. „Arra már nem igazán emlékszem, mit mondott a mester a pályára lépésemkor, de valami olyasmit, hogy találjak be. A gólom előtt Nikola Krstović nagyot harcolt, majd remek labdát adott, ami után szemtől szemben találtam magam a kapussal, és már csak be kellett lőnöm. Nagyszerű érzés volt a kapuban látni a labdát.”

article_bannerarticle_banner