Szurkolk

DAC 1904 - Zsolna: szurkoli informcik

DAC 1904 - Zsolna: szurkoli informcik

A-CSAPAT
|
Szurkolk
| p 31.3.2023, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs

Minden fontos tudnival a vasrnapi ligamrkzsre rkez srga-kk drukkerek szmra.

BELPJEGYEK RUSTSA

A felshzi rjtszs 3. forduljban a negyedik helyezett MK Zsolna egyttest fogadjuk a MOL Arnban vasrnap este 19:30-kor.

Belpjegyek tovbbra is kaphatk, online s a jegypnztrakban egyarnt. Az rustsukra vonatkoz informcikat itt talljk.

A jegypnztr s a DAC store nyitva tartsa a mrkzs napjig:
2023. mrcius 31., pntek:
DAC store: 10:00-18:00 | VIP recepci: 10.00-18.00
2023. prilis 1., szombat:
DAC store: 9:00-12:00 | VIP recepci: 9.00-16.00
2023. prilis 2., vasrnap (meccsnap!):
DAC store: 16:30-22:00 | 2-es szm kassza: 15.30-22.00

A St. Nicolaus SILVER LOUNGE vasrnapi menje ide kattintva olvashat. A Silver VIP belpjegyek rustsa a jegypnztron kvl a DAC store-ban is zajlik.

Nincs mg klubkrtyd? Szerezd be itt:
- online a https://shop.dac1904.sk/klubkartya cmen
- vagy szemlyes a jegypnztrakban a fenti nyitva tarts alatt, illetve a DAC store-ban is.

A brletek s az egyszeri belpjegyek pontos helyre a brleten/belpjegyen szerepl lhelyre szlnak.

Figyelem! Kzvetlenl a vasrnapi mrkzs utn kezddik a szezon utols 3 hazai mrkzsre kiadott brletek rustsa. Keressk a brletet vasrnap este a MOL Arna 2-es jegypnztrban!

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 18:00 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra. A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt, illetve a tr utcn s a Sport utcn val parkolst.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B s C tribnk lesznek megnyitva. A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgcsapat szurkoli szmra a D1 szektor, illetve a CD rsz, klnll, a hazai szurkolk szektoraitl elvlasztott szektor lesz megnyitva. A vendgszurkolk belptetse a hazaiaktl elklntve trtnik. A C5 szektor egy rsze tkzznaknt resen lesz hagyva. A vendgszurkolk rkezst a rendrsg biztostja. A kt csapat s a Zsolna drukkereinek a stadionhoz val megrkezsekor nhny krnyez utca rszleges lezrsra kerlhet. Krjk a szurkolkat, hogy figyeljk a szervezk s a rendrsg utastsait.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:

- az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP
- a C s D tribn sarkn: belps a CD s D tribnre: a vendgszektor

A D tribn ezttal nem lesz nyitva a szurkolk szmra; az oda szl brletek tulajdonosait krjk, hogy a B tribnn foglaljanak helyet, s az j belpjegykrt jelentkezzenek a mrkzsig a jegypnztrban, a fenti nyitvatarts sorn.

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui msfl rval a kezds eltt nyitnak (18:00), belertve a VIP szektorokat.

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

Annak rdekben, hogy elkerljk a pnztrak eltt kialakul hossz sorokat, a kapu nyitstl a mrkzs kezdetig (teht 18:00 s 19:30 ra kztt) a pnztrakban kizrlag az albbiak lesznek lehetsgesek:
- belpjegyek rtkestse
- klubkrtyk kiadsa (az online vsrlskor kapott voucher alapjn)
- cashless krtyk feltltse

A klubkrtyk rustsa az emltett idpontban sznetel; illetve ajnljuk az online vagy a kapuk nyitsig megejtett vsrlst.

VISSZAVLTHAT REPOHARAK S CASHLESS RENDSZER A BFKBEN

A 2022-es tavaszi szezontl az eldobhat manyag poharakat n. repoharakra cserltk. Ezekben knljuk az alkoholos s alkoholmentes italokat a MOL Arna bfiben, belertve a VIP brokat is. A visszavlthat repoharak nem csak krnyezettudatosak, hanem knyelmesebbek, ersebbek s az egyedi tervezsknek ksznheten szebbek is.

A pohr egyszeri 2 eurs zlog ellenben megvsrolhat, majd brmikor visszavlthat.

A MOL Arna bfiben csak az n. Cashless krtyval lehetsges fizetni. Ez a kszpnznlkli rendszer a feltltkrtyk elve alapjn mkdik, helyettestve a kszpnzes fizetst. A htvgi tallkoz alkalmval is csak ezen a mdon tudnak a szurkolk a bfkben fogyasztani.

A Cashless krtyk rtkestse s feltltse a belpjegyek rtkestsvel egyidejleg a jegypnztrakban zajlik, azok nyitvatartsi ideje alatt.

A VIP szektor ltogatinak az A lelt recepcijn, meccsnapon 18:00 s 22:00 kztt lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen fell a recepcin, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE tteremben egy-egy feltlt automatt helyeztnk el.

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkrtya egyttal Cashless krtyaknt is mkdik!

A CASHLESS KRTYK ONLINE FELTLTSE

Emlkeztetjk a FANPORTAL-on beregisztrlt szezonbrlettel ill. klubkrtyval rendelkez szurkolinkat, hogy a felleten online is fel tudjk tlteni a Cashless krtyjukat. Ugyanitt az aktulis cashless egyenlegket is le tudjk ellenrizni. Hasznljk ki ezt a lehetsget!

ARCFESTS, HRAD, DAC STORE S FREE WIFI

A forgajtk kzelben, a B s C leltk alatt a kapunyitstl (18:00) jra ingyenes arcfestst szerveznk a szurkolk rszre.

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 16:30 rakor nyit, s 22:00-kor zr. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol a szezonbrlettel rendelkezk szintn kedvezmnyesen vsrolhatnak ezttal 30 szzalkos rengedmnnyel!

A Zsolna elleni mrkzs alkalmbl ugyanis a leghsgesebb rajongink egy egsz napos promciban rszeslnek 10 helyett most 30 szzalkos rkedvezmnnyel vrunk minden brlettulajdonost a DAC store-ba vagy e-shopunkon. A kijellt termkek ra ezltal kzel a harmadval lecskkenthet! Az akci rvnyestshez elg felmutatniuk a brletket a DAC store-ban, online vsrlsnl pedig krjk, hogy a brletszmot rja be a megfelel mezbe. Az akci ms kedvezmnnyel nem vonhat ssze, s a megjellt termkekre vonatkozik.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

Figyelem! A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A pirotechnikai eszkzk hasznlata szigoran tilos. A tilts megszegse esetn a rendez szolglat azonnali beavatkozst hajt vgre a vtkes ellen.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.