Hír

DAC-Ružomberok: Csütörtök délután kezdődik a jegyelővétel

Szombaton este a rózsahegyieket fogadjuk a bajnokság 14. fordulójában. A mérkőzés 19.00-kor kezdődik, szurkolóinkat sok szeretettel várjuk a lelátókra!

A belépőjegyek elővétele csütörtökön és pénteken, délutánonként 14-órától 19.00-ig tart a stadion éttermében, valamint naponta a Turul bárban is a nyitvatartási idő szerint. Szombaton, a mérkőzés napján a pénztárak két órával a kezdés előtt, 17.00-kor nyílnak. Mindhárom helyen - 1, 4 és 6-os számú pénztár - megvásárolható lesz a kedvezményes, 2 eurós belépő is (6-15 éves gyerekek, 70 év feletti nyugdíjasok, valamint az egészségkárosodott személyek részére).

Kérjük a kedves szurkolókat, a belépés felgyorsítása érdekében használják ki az elővásárlás lehetőségét.

Belepők árjegyzéke:

6 év alatt: ingyenes
6-15 év: 2 EUR
15-70 év 5 EUR
70 év felett:  2 EUR
Súlyosan egészségkárosodott 2 EUR
Tolókocsis látogató: ingyenes

A mérkőzés előtt újra megnyílik a hivatalos FANSHOP, amely ismét bővített kínaláttal várja a szurkolókat - a mezek, bögrék és sálak mellett számos más árucikkel is várja az érdeklődőket.

Minden belepőhöz egy ingyenes, színes meccsfüzet (Híradó) is jár, amivel tulajdonosa automatikusan részt vesz a félidei sorsoláson, eredeti DAC-logós nyereményekért, valamint a fődíjért, amit a dunaszerdahelyi PilatesMed Garant klinika ajánlott fel. A szombati Híradó a "DAC110" című melléklet harmadik részével jelenik meg.

Kapcsolódó hírek

Hír