Szurkolk

DAC-Szenice: szurkoli informcik

DAC-Szenice: szurkoli informcik

Szurkolk
| cs 18.11.2021, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs

Minden fontos informci a szombati ligamrkzsre rkez szurkolk szmra.

article_bannerarticle_banner

BELPJEGYEK RUSTSA

A Fortuna Liga 15. forduljban az FK Senica csapata ltogat a MOL Arnba szombat dlutn 15:00-kor.

Az aktulis kormnyrendelet alapjn a sportesemnyeken a nzk a stadion befogadkpessgnek 25 szzalkt foglalhatjk el az n. piros jrsokban, kztk a dunaszerdahelyiben is. Ennek ksznheten szombaton tbb mint hromezer nz eltt lphetnk plyra.

A MOL Arna 12 700 frhelyes, gy az Szenice elleni tallkozra 3 175 szurkol ltogathat ki. A korltozs miatt minden msodik sort resen kell hagyni krjk a szurkolkat, hogy a stadion minden pontjn kvessk a szervezk utastsait.

Fokozott figyelmet krnk a szurkolktl az rvnyben lv korltozsok s egszsgbiztonsgi elrsok (pl. minden msodik sor resen hagysa) betartsra. Ezek miatt a brletek s a belpjegyek nem biztostjk automatikusan a brleten szerepl lhelyet. A helyfoglalst a megvsrolt tribnn bell biztostjuk, rkezsi sorrendben, pl. a C leltra szl brlettel/belpjeggyel csak a C leltra, a B tribnssel csak a B tribnre lehet belpni.

A brlet truhzhat, teht a tulajdonoson kvl ms szemly is felhasznlhatja, amennyiben az adott rkategriba tartozik.

Az egyszeri belpjegyek sem szlnak pontos helyre; ezek tulajdonosait szintn krjk, hogy tartsk be az elrt lsrendet.

Figyelem! A D tribn ezttal nem lesz nyitva a szurkolk szmra; az oda szl brletek tulajdonosait krjk, hogy a B tribnn foglaljanak helyet, s az j belpjegykrt jelentkezzenek a mrkzsig a 2-es szm pnztrban.

Belpjegyek tovbbra is kaphatk, online s a jegypnztrakban egyarnt. Az rustsukra vonatkoz informcikat itt talljk.

A jegypnztr s a DAC store nyitva tartsa szombatig:
2021. november 18., cstrtk:
DAC store: 10:00-18:00 | 2-es szm kassza: 14.00-19.04
2021. november 19., pntek:
DAC store: 10:00-18:00 | 2-es szm kassza: 14.00-19.04
2021. november 20., szombat (meccsnap!):
DAC store: 12:00-17:30 | 2-es szm kassza: 11.00-17.30

Felhvjuk azon szurkolink figyelmt, akik az elmlt idszakban online vsroltak klubkrtyt (CLUBCARD), hogy ezeket a mrkzs napjn a DAC store-ban s a jegypnztrban vehetik t, a feltntetett nyitvatartsi id alatt.

Az albbi igazolssal rendelkez szemlyek lphetnek be szabadon a stadionba:
- teljesen beoltott szemlyek oltsi igazolssal, vagy
- 48 rnl nem rgebbi negatv antign teszt, illetve 72 rnl nem rgebbi negatv PCR vagy LAMP teszt felmutatsval, vagy
- akik dokumentummal rendelkeznek arrl, hogy az elmlt 180 napon bell testek a COVID-19 betegsgen, vagy
- 12 vnl fiatalabbak.

A fenti pontokban lertakat igazol nyomtatvny s egy szemlyazonost igazolvny (tlevl) felmutatsa, amit gyermekek esetn az egszsggyi igazolvny helyettesti, a mrkzsre val belpshez felttlenl szksges.

Egyttal megkrjk szurkolinkat, hogy tartsk be a higiniai elrsokat, fleg ezeket:
- a stadionba val belps s az ott-tartzkods csakis eltakart fels lgutakkal (pldul szjmaszk, sl, kend) lehetsges
- a stadionba val belpsnl s a bels helyisgekben is alkoholos kzferttlent adagolk lesznek kihelyezve s az utastsokat tartalmaz informcis plakt
- nyilvnos tmegrendezvnyen val rszvtel esetn a tmegrendezvny helysznre rkezskor s az onnan val tvozskor ktelez betartani a szemlyek kztti 2 mteres tvolsgot; ez nem rvnyes a kzs hztartsban lkre s a partnerekre

Romlik a szlovkiai jrvnyhelyzet, ezrt nagyon fontos, hogy betartsuk a higiniai elrsokat, msklnben a sportltestmnyek jbli bezrsa fenyeget! A stadionban az OTP-rendszer szigor ellenrzse folyik majd.

A mrkzsen val rszvtel regisztrcihoz kttt. Az rlap a helyszni jegyvsrls esetn a pnztraknl is kitlthet. Ezt a ktelezettsget a Kzegszsggyi Hivatal (KH) rendelete szabja meg, s a brletes szurkolkra is vonatkozik (az a szemly regisztrl, aki a brlettel lp be).

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 13:30 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra. A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt, illetve a tr utcn s a Sport utcn val parkolst.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B s C tribnk lesznek megnyitva. A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgcsapat szurkoli szmra nem lesz kln szektor megnyitva.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:
- Az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui msfl rval a kezds eltt nyitnak (13:30), belertve a VIP szektorokat.

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

ARCFESTS, HRAD, DAC STORE, VERSENY 20 EZER EURRT S FREE WIFI

A forgajtk kzelben, a B s C leltk alatt a kapunyitstl (13:30) jra ingyenes arcfestst szerveznk a szurkolk rszre.

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 12:00 rakor nyit, s 17:30-kor zr. A DAC store-ban egy n. Fast line is kialaktsra kerl, a kivlasztott rucikkek megvsrlsnak felgyorstsa rdekben. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol szintn rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye.

Ebben a szezonban msodszor ltogat stadionunkba a #20EZRES elnevezs flidei jtk. Szombaton hrom szerencss DAC-drukker is versenybe szllhat a csods, 20 000 eurs fnyeremnyrt. Ehhez elg, ha online vagy a stadionba val belpskor regisztrlja magt a Fortuna srgba ltztt hoszteszeinl, s mris jtkban van. A verseny szablyzatt itt talljk.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

Figyelem! A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A pirotechnikai eszkzk hasznlata szigoran tilos. A tilts megszegse esetn a rendez szolglat azonnali beavatkozst hajt vgre a vtkes ellen.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.