Szurkolók

DAC-Szenice: jegyinfó

DAC-Szenice: jegyinfó

Szurkolók
| hé 15.11.2021, Iván Péter, Nagy Krisztián

Új edzővel, új mezben vívjuk a 100. mérkőzésünket a MOL Arénában: történelmi pillanatokat tartogat a soron következő, Szenice elleni mérkőzésünk. Ez lesz csapatunk 100. mérkőzése az 5 évvel ezelőtt átadott MOL Arénában, továbbá ezen a találkozón mutatkozik be a kispadon csapatunk frissen kinevezett vezetőedzője és a közelmúltban bemutatott új DAC-mez is. Az online jegyértékesítés már ma délben kezdődik!

article_bannerarticle_banner

Szinte napra pontosan 5 évvel azt követően, hogy első mérkőzésünket játszottuk az AS Trencsén csapata ellen az újonnan átadott MOL Arénában, a hétvégén 100. összecsapásunkat vívjuk otthonunkban, ezúttal a Szenice csapata ellen. De a találkozó ezen felül is tartogat meghatározó pillanatokat: szombaton mutatkozik be a kispadon csapatunk november 10-én kinevezett vezetőedzője, a portugál Joao Janeiro. Továbbá a múlt héten bemutatott, kizárólag újrahasznosított műanyagból készült vadiúj DAC-mezeket is most először láthatjuk akcióban. Három meghatározó esemény egy napba sűrítve, melyet hiba lenne kihagyni!

A DAC 1904 - FK Senica labdarúgó-mérkőzésre november 20-án, szombaton 15:00-kor kerül sor a MOL Arénában. Mit kell tenned, hogy ne maradj le erről meghatározó napról és a helyszínen szurkolhass a csapatnak?

JEGYVÁSÁRLÁS

A szigorúbb járványügyi korlátozások mellett a mérkőzésre továbbra is biztosítunk jegyeket a szurkolóink számára.

Az online jegyértékesítés november 15-én, hétfőn 12:00 órától kezdődik. Az online felület mellett ezúttal is megvásárolhatók a belépőjegyek a MOL Aréna 2-es számú pénztárában. A pénztár az alábbi nyitvatartási időben üzemel:
- november 18., csütörtök: 14:00-19:04
- november 19., péntek: 14:00-19:04
- november 20., szombat (meccsnap!): 11:00-17:30

A VIP belépőjegyek értékesítése a DAC store-ban zajlik, már a mai naptól.

A DAC STORE NYITVA TARTÁSA A 46. HÉTBEN:
Hétfő-kedd: 10:00-18:00
Szerda: zárva
Csütörtök-péntek: 10:00-18:00
Szombat: 12:00-17:30

Link az online jegyvásárlásra: https://www.dac1904.sk/hu/zobraz.asp?id=online-jegyvasarlas

Nincs még klubkártyád? Szerezd be itt:
- https://shop.dac1904.sk/klubkartya
- vagy személyes a jegypénztárakban a fenti nyitva tartás alatt, illetve a DAC store-ben is.

BELÉPÉS

A kedvezőtlen járványhelyzet miatt a teljes kapacitás 25%-ig lehet megtelítve a stadion (3175 hely), miután pedig a lelátókon minden második sor lesz csak megnyitva, szabad helyválasztás lesz érvényben (a bérlettulajdonosok számára is). Vagyis ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy nem feltétlenül biztosított a belépőjegyeken szereplő ülőhely.

Emellett a részvétel előzetes regisztrációhoz is kötött, amit IDE kattintva lehet megtenni.

A mérkőzésre való belépés továbbra is az OTP rezsim alapján engedélyezett, és az alábbi személyek léphetnek be:
- Teljesen beoltott személyek oltási igazolással, vagy
- 48 óránál nem régebbi negatív antigén teszt vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR vagy LAMP teszt felmutatásával, vagy
- Dokumentummal rendelkezik arról, hogy az elmúlt 180 napon belül átesett a COVID-19 betegségen, vagy
- 12 évnél fiatalabb.

A fenti pontokban leírtakat igazoló nyomtatvány és egy személyazonosító igazolvány felmutatása a mérkőzésre való belépéshez feltétlenül szükséges.

Légy részese Te is egy felejthetetlen, jubileumi sporteseménynek! Zengjen ismét a Nélküled és szurkoljuk ki együtt a győzelmet! Várunk Téged is a MOL Arénában!