Szurkolk

DAC-Trencsn: szurkoli informcik

DAC-Trencsn: szurkoli informcik

Szurkolk
| cs 7.11.2019, Krisztin Nagy

Minden fontos tudnival a szombati bajnoki mrkzssel kapcsolatban.

article_bannerarticle_banner

ARCFESTS, HRAD, TIPPVERSENY A TRAVELSTARRAL, DAC STORE,VERSENY 20 EZER EURRT S FREE WIFI

A forgajtk kzelben, a B s C leltk alatt a kapunyitstl (15:30) ezttal is a mr szoksos, ingyenes arcfestst szerveznk a szurkolk rszre.

A htvgi mrkzsre ksztett sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

A DAC s a TravelStar egy kzs tippversennyel kszlt a VIP Silver ltogatinak. Keresse fel a TravelStar bannereinl tallhat hoszteszlnyokat, tippelje meg a flidei s a vgeredmnyt, s nyerjen! A helyesen tippelk kztt rgtn a mrkzs vgn kisorsoljuk a TravelStar 100, 50 s 20 eurs rtk ajndkutalvnyait. Abban az esetben, ha senki sem tallja el a flidei s a vgeredmnyt, a nyertesek az sszes tippel kzl kerlnek kisorsolsra. A tippeket az sszecsaps kezdetig lehet leadni.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely minden munkanapon s szombaton is nyitva tart! A mrkzs napjn 14:00 rakor nyitunk, s 19:30-kor zrunk. A forgkapukon thaladva is vsrolhatnak a Fanshopban, konkrtan a BC szektorok sarkn megtallhat storban, ahol szintn rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye.

A Fortuna SK fogadiroda s a Ligs Klubok Unija szervezsben az lvonalbeli stadionokban a 2019/20-as idnyben is megrendezsre kerl a 20 EZRES elnevezs flidei jtk. Szombaton hrom szerencss DAC-drukker is versenybe szllhat a csods, 20 000 eurs fnyeremnyrt. Ehhez elg, ha a stadionba val belpskor regisztrlja magt a Fortuna srgba ltztt hoszteszeinl, s mris jtkban van. Minden tovbbi tudnivalrl itt rtunk.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BELPJEGYEK RTKESTSE

Folytatdik a belpjegyek rtkestse a szombati sszecsapsra. Ezeket ide kattintva online, illetve a jegypnztrakban s a DAC store-ban vsrolhatjk mg meg.

A belpjegyekkel kapcsolatos tudnivalkat, az rjegyzkt s a jegypnztrak nyitva tartst itt talljk.

A St. Nicolaus SILVER LOUNGE szombati menje ide kattintva olvashat. A VIP Silver belpjegyeket a jegypnztrakon kvl a DAC store zletben is meg tudjk vsrolni!

A DAC store nyitva tartsa a htvgn:
Cstrtk-pntek: 10:00-18:00
Szombat: 14:00-19:30
Vasrnap: zrva

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 15:30 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra.

A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B, C s D tribnk lesznek megnyitva. A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgcsapat szurkoli szmra a D1 szektor, illetve a CD rsz, klnll, a hazai szurkolk szektoraitl elvlasztott szektor lesz megnyitva. A vendkszurkolk belptetse a hazaiaktl elklntve trtnik. A vendgszurkolk rkezst a rendrsg biztostja. A kt csapat s a Trencsn drukkereinek a stadionhoz val megrkezsekor nhny krnyez utca rszleges lezrsra kerlhet. Krjk a szurkolkat, hogy figyeljk a szervezk s a rendrsg utastsait.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:
- Az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribn s D tribn sarkn: AL, AD, D2, D3, D4
- Az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP
- A C s D tribn sarkn: belps a CD s D1 tribnre a vendgszektor

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui msfl rval a kezds eltt nyitnak (15:30), a VIP szektorok fl rval elbb (15:00).

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

CASHLESS RENDSZER A BFKBEN

A MOL Arna bfiben csak az n. Cashless krtyval lehetsges fizetni. Ez a kszpnznlkli rendszer a feltltkrtyk elve alapjn mkdik, helyettestve a kszpnzes fizetst. A htvgi tallkoz alkalmval is csak ezen a mdon tudnak a szurkolk a bfkben fogyasztani.

A Cashless krtyk rtkestse s feltltse a belpjegyek rtkestsvel egyidejleg a jegypnztrakban zajlik, azok nyitvatartsi ideje alatt, illetve a DAC store-ban.

A VIP szektor ltogatinak az A lelt recepcijn, meccsnapon 15:00 s 19:30 kztt lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen fell a recepcin, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE tteremben egy-egy feltlt automatt helyeztnk el.

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkrtya egyttal Cashless krtyaknt is mkdik!

Figyelem! Az AL, AD, D2, D3 s D4 szektor ltogatinak javasoljuk, hogy a Cashless krtyt a forgajtn val belps eltt kell megvsrolniuk. Az emltett szektorok alatt meccsnapon a krtyk mobil eladsa zajlik majd keressk munkatrsainkat! Ugyanott elhelyeztnk egy feltlt automatt is.

BIZTONSGI INTZKEDSEK

Az 1/2014 szm a sportrendezvnyekrl szl trvny rtelmben a mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba. A stadion egyes szektorai tjrhatatlanok, melyek kapuval lesznek elvlasztva, s a szervez szolglat megfigyelse alatt llnak majd.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglats a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.