Hr

Gyere velnk a DAC-ra - Zsigrdrl!

Gyere velnk a DAC-ra - Zsigrdrl!

Hr
| sze 29.3.2023, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs

A vasrnapi DAC-Zsolna bajnokin a Zsigrdi Alapiskola dikjait fogadjuk a Gyere velnk a DAC-ra! projekt keretn bell.

article_bannerarticle_banner

A htvgi DAC-Zsolna (2023. prilis 2., 19:30 ) bajnoki mrkzsen is folytatdik csapatunk szmra a felshzi rjtszs. Ez lesz az tdik meccs, amelyen ltogatkat fogadunk a Gyere velnk a DAC-ra! projekt keretn bell, mgpedig Zsigrdrl.

A berkez regisztrcikbl ugyanis a Zsigrdi Alapiskolbl dikjait vlasztottuk. Az jelentkez levelkben tbbek kztt a kvetkez indokls olvashat:

A Zsigrdi Alapiskola tanuli nagy DAC-rajongk. Ezt bizonytja, hogy mr kt alkalommal is rszt vettnk a csapat mrkzsn. Nagy rmnkre szolglna, ha ezttal a meccsnzs mellett krbevezetnnek bennnket az egsz stadionban s kzs fotkat kszthetnnk a jtkosokkal.

Az sszes tbbi rdekldnek is ksznjk a bekldtt regisztrcit! A projekt kt ht mlva, a DAC-Zlyombrz mrkzs alkalmval is folytatdik, a regisztrcival kapcsolatosan kvessk honlapunkat!

A Gyere velnk a DAC-ra! projektrl

A 2017-es v elejn meghirdetett kezdemnyezsnk olyan alap- s kzpiskols dikok fel irnyul, akik szeretnk lben tlni a MOL Arna hangulatt. Eddig mr tbb szz fiatalt fogadtunk, a bvebb rgi iskolibl s fiatalokkal foglalkoz szervezeteibl.

A program keretben a DAC nhny jtkosval elltogatunk a kivlasztott iskolkba, ahol a dikok sajt krnyezetkben, szemlyesen tallkozhatnak a kedvenceikkel. A buszos szllts s a meccsbelpk rt is a klub llja, st mg DAC-os ajndkokkal is kedveskednk a gyerekeknek.

A Gyere velnk a DAC-ra! felhvsra brmelyik ifjsgi szervezet, ill. alap- s kzpiskola jelentkezhet, ehhez csupn egy regisztrcis rlap kitltse szksges. A maximlis ltszmot 30 dik s az ket ksr 2 pedaggus alkothatja.

A meccsnapon az albbiak szerint alakul a mintegy 4-5 rs program:
- a gyerekeket autbusz veszi fel a sajt iskoljuk eltt, 2 rval a mrkzs kezdete eltt, max. 40 km-re Dunaszerdahely krnykn
- a DAC hazai mrkzsnek megtekintse a MOL Arnban
- ajndktrgyak kiosztsa, valamint fnykpezkeds az A csapat tagjaival
- a tallkoz utn a gyerekek autbusszal jutnak vissza az iskolba

A fentebb olvashat aktivitsokat a DAC INGYEN knlja az iskolknak s a szervezeteknek!