Hr

Gyere velnk a DAC-ra: regisztrci a Zsolna elleni bajnokira

Gyere velnk a DAC-ra: regisztrci a Zsolna elleni bajnokira

A-CSAPAT
|
Hr
| sze 22.3.2023, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs

me, a regisztrci felttelei az prilis 2-i bajnoki mrkzsre, amelyen a Zsolna egyttest fogadjuk a MOL Arnban.

Tavaly sszel indtottuk jra a Gyere velnk a DAC-ra! projektnket, amely keretn bell az aktulis szezonban eddig ngy mrkzsen fogadtunk fiatalokat a MOL Arnban hrom alkalommal a krnyk iskolibl, egyszer pedig a dunaszerdahelyi gyermekotthonbl. Ezen kvl a jtkosainkkal is elltogattunk mindhrom kivlasztott iskolba, hogy sajt krnyezetkben is tallkozzunk a dikokkal. A gyermekotthon laki esetben ez a tallkoz a MOL Akadmin zajlott.

A nagyszombat elleni, kockzatosnak minstett tallkozn sznetelt a projekt, m mostantl mr lehet jelentkezni a kvetkez hazai bajnoki mrkzsre is, amelyen 2023. prilis 2-n, vasrnap, 19:30 rakor az MK Zsolna csapata ellen lpnk plyra.

Az emltett tallkozra jv ht szerdig, 2023. mrcius 29-ig, 12:00 rig lehet regisztrlni. A jelentkezsi formanyomtatvnyt innen tltheti le; krjk, hogy kitltse utn kldjk el azt a marketing@dac1904.sk email cmre. A jelentkezsi lapra krnk egy rvid indoklst, hogy mirt ppen az n iskoljt, szervezett vlasszuk. A legfrappnsabb vlaszt bekld a mrkzs mellett a DAC jtkosainak ltogatst is lvezheti sajt krnyezetben.

A Gyere velnk a DAC-ra! projektrl

A 2017-es v elejn meghirdetett kezdemnyezsnk olyan alap- s kzpiskols dikok fel irnyul, akik szeretnk lben tlni a MOL Arna hangulatt. Eddig mr tbb szz fiatalt fogadtunk, a bvebb rgi iskolibl s fiatalokkal foglalkoz szervezeteibl.

A program keretben a DAC nhny jtkosval elltogatunk a kivlasztott iskolkba, ahol a dikok sajt krnyezetkben, szemlyesen tallkozhatnak a kedvenceikkel. A buszos szllts s a meccsbelpk rt is a klub llja, st mg DAC-os ajndkokkal is kedveskednk a gyerekeknek.

A Gyere velnk a DAC-ra! felhvsra brmelyik ifjsgi szervezet, ill. alap- s kzpiskola jelentkezhet, ehhez csupn egy regisztrcis rlap kitltse szksges. A maximlis ltszmot 30 dik s az ket ksr 2 pedaggus/felntt alkothatja.

A meccsnapon az albbiak szerint alakul a mintegy 4-5 rs program:
- a gyerekeket autbusz veszi fel a sajt iskoljuk eltt, 2 rval a mrkzs kezdete eltt, max. 40 km-re Dunaszerdahely krnykn
- a DAC hazai mrkzsnek megtekintse a MOL Arnban
- ajndktrgyak kiosztsa, valamint fnykpezkeds az A csapat tagjaival
- a tallkoz utn a gyerekek autbusszal jutnak vissza az iskolba

A fentebb olvashat aktivitsokat a DAC INGYEN knlja az iskolknak s a szervezeteknek!