Hír

Gyere velünk a DAC-ra: regisztráció a Zsolna elleni bajnokira

Gyere velünk a DAC-ra: regisztráció a Zsolna elleni bajnokira

A-CSAPAT
|
Hír
| sze 22.3.2023, Nagy Krisztián, foto: Cséfalvay Á.András
article_banner
article_banner
article_banner

Íme, a regisztráció feltételei az április 2-i bajnoki mérkőzésre, amelyen a Zsolna együttesét fogadjuk a MOL Arénában.

Tavaly ősszel indítottuk újra a Gyere velünk a DAC-ra! projektünket, amely keretén belül az aktuális szezonban eddig négy mérkőzésen fogadtunk fiatalokat a MOL Arénában – három alkalommal a környék iskoláiból, egyszer pedig a dunaszerdahelyi gyermekotthonból. Ezen kívül a játékosainkkal is ellátogattunk mindhárom kiválasztott iskolába, hogy saját környezetükben is találkozzunk a diákokkal. A gyermekotthon lakói esetében ez a találkozó a MOL Akadémián zajlott.

A nagyszombat elleni, kockázatosnak minősített találkozón szünetelt a projekt, ám mostantól már lehet jelentkezni a következő hazai bajnoki mérkőzésre is, amelyen 2023. április 2-án, vasárnap, 19:30 órakor az MŠK Zsolna csapata ellen lépünk pályára.

Az említett találkozóra jövő hét szerdáig, 2023. március 29-ig, 12:00 óráig lehet regisztrálni. A jelentkezési formanyomtatványt innen töltheti le; kérjük, hogy kitöltése után küldjék el azt a marketing@dac1904.sk email címre. A jelentkezési lapra kérünk egy rövid indoklást, hogy miért éppen az ön iskoláját, szervezetét válasszuk. A legfrappánsabb választ beküldő a mérkőzés mellett a DAC játékosainak látogatását is élvezheti saját környezetében.

A „Gyere velünk a DAC-ra!” projektről

A 2017-es év elején meghirdetett kezdeményezésünk olyan alap- és középiskolás diákok felé irányul, akik szeretnék élőben átélni a MOL Aréna hangulatát. Eddig már több száz fiatalt fogadtunk, a bővebb régió iskoláiból és fiatalokkal foglalkozó szervezeteiből.

A program keretében a DAC néhány játékosával ellátogatunk a kiválasztott iskolákba, ahol a diákok saját környezetükben, személyesen találkozhatnak a kedvenceikkel. A buszos szállítás és a meccsbelépők árát is a klub állja, sőt még DAC-os ajándékokkal is kedveskedünk a gyerekeknek.

A Gyere velünk a DAC-ra! felhívásra bármelyik ifjúsági szervezet, ill. alap- és középiskola jelentkezhet, ehhez csupán egy regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A maximális létszámot 30 diák és az őket kísérő 2 pedagógus/felnőtt alkothatja.

A meccsnapon az alábbiak szerint alakul a mintegy 4-5 órás program:
- a gyerekeket autóbusz veszi fel a saját iskolájuk előtt, 2 órával a mérkőzés kezdete előtt, max. 40 km-re Dunaszerdahely környékén
- a DAC hazai mérkőzésének megtekintése a MOL Arénában
- ajándéktárgyak kiosztása, valamint fényképezkedés az A csapat tagjaival
- a találkozó után a gyerekek autóbusszal jutnak vissza az iskolába

A fentebb olvasható aktivitásokat a DAC INGYEN kínálja az iskoláknak és a szervezeteknek!