Interj

Kalmr Zsolt: Megrdemeltk a gyzelmet

Kalmr Zsolt: Megrdemeltk a gyzelmet

A-CSAPAT
|
Interj
| h 3.4.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern, Csfalvay .Andrs

A jtkunk szempontjbl nem ez a meccs volt a szezon legjobbja, de az ilyen gyzelmek a legrtkesebbek, hiszen, ha valamit el akarunk rni, akkor minden mrkzst be kell hznunk. A tegnapi DAC-Zsolna (1:0) tallkozt Kalmr Zsolt rtkelte.

Nehz meccs volt, tudtuk, milyen minsget kpvisel az ellenfl. Mindkt csapat tmadfocit jtszott, sajnos rohans meccs volt. Egy ilyen tpus sszecsapson higgadtabban kell futballozni s az ellenfl trtfeln tartani a labdt, hiszen sokszor eljutottunk a kapujuk el, de ott elkapkodtuk a befejezseket. A letmadsunk nem mkdtt mindig hatkonyan, ell nem tudtunk labdkat szerezni. A vlogatott sznet utni mrkzsek ltalban nehezebbek, de a lnyeg a gyzelem, aminek nagyon rlnk. Hat pontra nveltk a Slovannal szembeni elnynket, s mr a htvgi risi rangadra kszlnk nyilatkozta a tegnapi DAC-Zsolna (1:0) ligameccs utn Kalmr Zsolt, aki csereknt a 17. percben a srlt Nikola Krstovi helyre rkezett.

Csapatkapitnyunk plyra lpett Magyarorszg mindkt mrciusi mrkzsn, az sztorszg elleni 1:0-s sikerbl glpasszal vette ki a rszt. Az eredmnyes nemzetkzi mrkzsek utn jkedven trtem vissza Dunaszerdahelyre. Nem volt knny csereknt bellnom, hiszen nagyjbl egy percet melegthettem csak, ezrt kellett tz-tizent perc, mire felvettem a ritmust, de megtettem mindent. Gratullok a csapatnak, nagyszeren kzdttnk. A jtkunk szempontjbl nem ez a meccs volt a szezon legjobbja, de az ilyen gyzelmek a legrtkesebbek, hiszen, ha valamit el akarunk rni, akkor minden mrkzst be kell hznunk. Brmilyen jtkkal, brhogy alakul, csak gyzelemmel vgzdjn. Ltszik, hogy nagyon j az egyttes mentalitsa, prbltam a plyn is tzelni a fikat, hogy ne aludjunk bele a meccsbe. Ez sikerlt is, a Zsolna nem tudott helyzetet kialaktani. Voltak tvoli lvseik, amelyek azonban nem jelentettek veszlyt a kapukra. sszessgben megrdemeltk a gyzelmet, az utols flrban volt hrom-ngy olyan lehetsgnk, amelyek kihasznlsval el tudtuk volna dnteni a mrkzst.

A 2022/23-as idnybl mr csak ht fordul maradt, a kvetkez jtknapon pedig a tavasz egyik legnagyobb rangadja vr rnk vasrnap 17:30-kor a cmvd pozsonyi Slovan otthonban lpnk plyra. rlnk a hatpontos elnynek, de mg nincs vge a bajnoksgnak. Kszlnk a kvetkez sszecsapsra, Pozsonyba is gyzelmi clokkal utazunk. Remlhetleg a kzdelmes teljestmny ugyanilyen eredmnnyel prosul majd a Slovan otthonban is. Semmin sem kell vltoztatnunk, a legutbbi meccseken j teljestmnyt nyjtottunk, tegnap is nagyot kzdttnk. Ugyanezzel a mentalitssal utazunk Pozsonyba, ahol szintn hrom pontot akarunk szerezni tette hozz a 27 ves vlogatott kzpplys.