Szurkolk

Kerleti rangad megadjuk a mdjt!

Kerleti rangad megadjuk a mdjt!

A-CSAPAT
|
Szurkolk
| sze 15.3.2023, DAC 1904
article_bannerarticle_banner

A Nagyszombattal vvott mrkzseket mindig nagyobb hfokon gve vrjk a DAC-szurkolk, a hangulatkelts ezrt mr jval a derbi eltt megkezddik.

A felshzban mr nincs knny mrkzs halljuk gyakran jtkosaink s edzink szjbl. A DACNagyszombat pedig valban nem tartozik a htkznapi meccsek kz. Ezttal is felfokozott szurkoli hangulat elzi meg a Spartak dunaszerdahelyi fellpst, st, mivel az lmeznyrt zajlik a kzdelem, most igazn nagy tttel br sszecsaps vr a srga-kkekre.

Szeretnnk, ha a vasrnapi kerleti rangadn a plyn zajl frfias kzdelem mellett a szurkoli lmnyek is emlkezetess vlnnak, ezrt akrcsak a Slovannal jtszott els tavaszi meccsnk eltt most is szurkoli vonuls elzi majd meg a mrkzst. A zenvel ksrt szurkoli menet tvonala a kvetkez:

15:45 Turul br (15:30-tl gylekez)
16:10 Nosztalgia srz
16:20 St. Patricks PUB
16:30 MOL Arna

A helyfoglals sem zajlik majd nma csendben, hiszen a jtktr szlrl Bernth Tams meccsmester, a Komromi Jkai Sznhz sznsze fogja szrakoztatni a nzket. A mrkzs eltt s utn is rdemes betrni az tdik szletsnapjt nnepl DAC store-ba, ahol sznes program s nyeremnyjtk vr a vsrlkra, melynek gyzteseit a mrkzs flidejben sorsoljuk ki. A rangad utn pedig jtkosainkkal s Vilgi Oszkr klubtulajdonossal egytt felvgjuk a szlinapi tortt a DAC store-ban.

Mutassuk meg, hogy egytt milyen fantasztikus hangulatot vagyunk kpesek varzsolni! Ne hagyd ki a vasrnapi rangadt, lvezd a futballt, a szrakozst s a kzs lmnyt!