Interj

Sebastian Nebyla: Brcsak Krsto gy folytatn a glgyrtst!

Sebastian Nebyla: Brcsak Krsto gy folytatn a glgyrtst!

A-CSAPAT
|
Interj
| ke 14.3.2023, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

rlk a glpasszomnak, boldog vagyok, hogy Krsto betallt, de a gyzelem s a mesterhrmasa mg nagyobb rmet okoz. Sebastian Nebyla a besztercebnyai gyztes mrkzsrl.

Nehz sszecsapsra szmtottunk, de az els flidben kivl teljestmnyt nyjtottunk, a sajt jtkunkat produkltuk, aminek a hrom gl formjban meg is lett az eredmnye. A flidben azt beszltk meg, hogy gy kellene folytatnunk tovbb is, mert brmi megtrtnhet, az ellenfl betall s ezzel lendletbe jn. Ez gy is lett, a hazaiak vrszemet kaptak s egy glra feljttek. Mi azonban igyekeztnk megtartani az eredmnyt s nagyon rlnk a hrom pontnak sszegezte a vasrnapi Besztercebnya-DAC (2:3) tallkozt Sebastian Nebyla, aki 45. alkalommal lpett plyra a Fortuna Ligban, az idei szezonban 15-szr kapott lehetsget.

A huszonegy ves kzpplys neve a mrkzs statisztikiba is bekerlt: a 31. percben Krstovi msodik tallata eltt adta a glpasszt. A balszlrl bal lbbal tpontos beadst kldtt a glvgnk fejre, aki ellentmondst nem tren alaktotta 0:2-re az eredmnyt. rlk a glpasszomnak, boldog vagyok, hogy Krsto betallt, de a gyzelem s a mesterhrmasa mg nagyobb rmet okoz. Brcsak ilyen temben folytatn a glgyrtst, amelyek gyzelmekhez segtik a csapatot.

Az els rjtszsbeli fordult kveten ngypontos elnnyel vezetjk a tabellt a msodik helyezett Slovan eltt. Az igazat megvallva, a mrkzs eltt tudtuk, hogy a Slovan veresget szenvedett, m neknk csak sajt magunkra s a teljestmnynkre kellett sszpontostanunk. Gyzni akartunk, a sajt stlusunkban jtszani, nagyon rlk a hrom pontnak. A szurkolinknak is ksznjk, boldog vagyok, amirt Besztercebnyra is ennyien elksrtek minket, komoly segtsg voltak. Remlhetleg tovbbra is kiltogatnak majd s velk kzsen elrjk a cljainkat s sikeresek lesznk.

A mrciusi vlogatott mrkzseket megelz sznet eltt, amely sorn Sebo valsznleg tagja lesz a 21 ven alatti szlovk vlogatott keretnek, mg egy bajnoki fordul vr csapatunkra. Vasrnap 17:30 rai kezdettel a nagyszombati Spartakot fogadjuk, ahol Nebyla az ifjsgi veit tlttte. Szerintem mindegyik futballista mshogy veszi az egykori csapata elleni sszecsapsokat, ahol nhny vet lehzott. Viszont mr tbb ilyen meccsel a htam mgtt picit mshogy tekintek erre, s azt szeretnm, hogy a Nagyszombat ellen is otthon tartsuk a hrom pontot.