Interj

Sebastian Nebyla: Remek rzs gyztes glt szerezni

Sebastian Nebyla: Remek rzs gyztes glt szerezni

Interj
| szo 26.11.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

Sikeres sorozatot ptettnk fel, amelyet szeretnnk a szezon msodik felbe is tvinni. Sebastian Nebyla harmadik bajnoki tallata hrom pontot rt.

article_bannerarticle_banner

Remek rzs, rlk, hogy sikerlt gyztes glt szereznem, de mindig a csapat sikere a legfontosabb. Nehz sszecsapson vagyunk tl, elg lehetsgnk volt, hogy hamarabb eldntsk a meccs kimenetelt. Mivel csak 1:0 volt az lls, az ellenfl rezte a lehetsget s nyomst gyakorolt rnk. Mindegyik csapatnak egyszerbb emberelnyben futballoznia, de a Rzsahegy nem adta fel, kemnyen kzdttek a glrt. Veszlyesen jtszottak, volt egy kzeli szabadrgsuk, szgleteik s beadsaik a pontrgsok ebben a szezonban is az erssgeik kz tartoznak. rlnk, hogy nem kaptunk glt s hogy sikerlt otthon tartani a pontokat. Egy nagyon fontos gyzelmet arattunk, amely az idny msik felre is lendletet ad majd mondta a cstrtki DAC-Rzsahegy (1:0) sszecsaps egyetlen glszerzje, Sebastian Nebyla.

A hszves kzpplys 41. fortunaligs meccsn a 3. tallatt szerezte, a jelenlegi idnyben msodszor iratkozott fel a glszerzk kz. Fleg a csaldomnak, a bartnmnek, a szleimnek ajnlom s mindenkinek, aki szurkol nekem. Nagyon boldog vagyok a tallatom miatt s bzom benne, hogy mg tbb is jn majd belle. Hls vagyok a kzs glrmrt, s amirt a szurkolk a nevemet skandltk. Azonban nem n vagyok a fontos, hanem az, hogy a csapat talljon be s gyzedelmeskedjen.

A szezon szi felnek utols mrkzse egyttal csapatunk szzadik bajnoki tallkozja is volt a MOL Arnban. Mindegyik jtkosnak nagy rmet okoz egy jubileumi meccs megnyerse hazai plyn. Viszont az egsz szi szezont pozitvan rtkelhetjk, hiszen a msodik helyen llunk, a legfels pozcikat tmadjuk. gy gondolom, hogy tavasszal is lesz eslynk az lbolyban mozogni. Kvetjk a clunkat s megltjuk, ez mire lesz elg. Remlem, a lehet legjobb helyezsre. Sikeres sorozatot ptettnk fel, amelyet szeretnnk a szezon msodik felbe is tvinni. Mindegyik egyttes szeretne az els helyen vgezni, de neknk fleg sajt magunkra kell sszpontostanunk. Minden mrkzst meg akarunk nyerni, csak rajtunk mlik, hogy ez sikerl-e tette hozz a nmetorszgi Gtersloh vrosban szletett labdarg.