Interj

Sznth Reg: Tkletesen elgedett vagyok a vgeredmnnyel

Sznth Reg: Tkletesen elgedett vagyok a vgeredmnnyel

Interj
| h 20.3.2023, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs, Lelkes Ern

Nagyon j sorozatban van a csapat, tbb klubrekordot is sikerlt megdntennk. Szeretnnk ezt tovbb folytatni s mg magasabbra tenni a lcet. A 22 ves magyar szlsnk negyedik tallatt szerezte a bajnoki idnyben.

article_bannerarticle_banner

Az els flidben stabilan jtszottunk, birtokoltuk a labdt, tbbszr az ellenfl mg kerltnk s egy ilyen helyzet utn, beadsbl megszereztk a vezetst. A msodik jtkrszben is jl jtszottunk, de egy szglet utn kaptunk egy kikszblhet glt. Hibztunk, de kielemezzk. Viszont szerencsre be tudtam tallni, gy el is dlt a mrkzs. Azrt lptem plyra, hogy kt kzpcsatrral futballozunk. Vissza kellett jrnom vdekezni s a glszerzs is a feladatom volt. Egy labdaszerzs utn arra gondoltam, hogy nem kellene tovbb vinnem, mert nagyon jl gurult a labda a bal lbamra. Elvllaltam a lvst s gl lett belle. A vezetedz is gratullt lefjs utn, igazbl sem nagyon tudott megszlalni. Szerintem is egy nagyon szp glt szereztem. Mg ha nem tallok be, akkor is tkletesen elgedett vagyok a vgeredmnnyel. A gyzelem volt a lnyeg mondta a vasrnapi DAC-Nagyszombat (3:1) rangad utn Sznth Reg, aki a 85. percben szezonbeli 4. tallatval belltotta a vgeredmnyt. Tbb mint hsz mterrl, csodaszp lvssel vette be Vantruba kapujt s jelentkezett be a mrciusi Hnap glja-anktba.

A rjtszs 2. fordulja utn is megtartottuk ngypontos elnynket a tblzat ln. Minden egyes sszecsapsnak azzal vgunk neki, hogy gyzni kell, a dntetlen sem opci. Tudtuk, hogy a Slovan begyjttte a hrom pontot, de nem szabadott ezzel trdnnk, csak a sajt meccseinkre kell sszpontostanunk. Ha az sszeset megnyerjk, akkor nem lehet gond. Nagyon j sorozatban van a csapat, tbb klubrekordot is sikerlt megdntennk. Szeretnnk ezt tovbb folytatni s mg magasabbra tenni a lcet. Ha ugyangy koncentrlunk s ugyangy folytatjuk a munkt, akkor nem lehet problma.

A bajnoksgban most sznet kvetkezik, a keretbl tizenegy jtkos is vlogatott behvt kapott. Legkzelebb kt ht mlva vasrnap, prilis 2-n lp plyra a DAC, amikor a Zsolnt fogadjuk a MOL Arnban. Igaz, a kvetkez napokban nem lesz mindenki itt, sokan a vlogatottjaikban szerepelnek, de k mrkzseket fognak jtszani, teht nem esnek ki a formbl. A Dunaszerdahelyen maradk pedig biztosan kemnyen fogunk edzeni s megtesznk mindent, hogy ugyangy folytassuk, ahogy eddig.