Hr

Vasrnap jra 30 ezer eur lesz a tt!

Vasrnap jra 30 ezer eur lesz a tt!

A-CSAPAT
|
Hr
| sze 15.3.2023, Nagy Krisztin
article_bannerarticle_banner

A vasrnapi DAC-Nagyszombat rangad flidejben ezt a meseszp sszeget nyerhetik meg a srga-kk drukkerek.

A Fortuna SK fogadiroda s a Ligs Klubok Unija a 2022/23-as szezonban is megrendezi a mg vonzbb tett #30TISICOVKA flidei versenyt, amelyben a honi lvonal egyes klubjainak szurkoli vehetnek rszt. A versengs fdja mess sszeg, 30 000 eur, teht tzezerrel tbb, mint az elmlt vekben.

A #30TISICOVKA verseny a jelenlegi idnyben negyedik alkalommal ltogat el a MOL Arnba, mghozz a vasrnapi DAC-Nagyszombat rangad alkalmval.

A VERSENY SZABLYAI

A megmrettetsben minden 18 v feletti szurkol rszt vehet. Az rdekldknek regisztrlniuk kell a stadion egy kijellt helyn, esetleg online a https://www.fortunaliga.sk/30tisicovka weboldalon.

Az sszes regisztrlt rdekld kzl hrom versenyzt (2 online + 1 a helysznen), akik rszt vesznek a flidei jtkban. A kisorsolt versenyzket az els flidben telefonon/zenetben rtestik, hogy kivlasztsra kerltek. A versenyzknek az els jtkrsz vge utn rgtn le kell mennik a jtktrre.

Mindegyik kisorsoltnak tz prblkozs ll rendelkezsre a bntetpontrl. A kapura egy ponyva lesz kifesztve, amelyen 2 nyls tallhat a versenyzknek ezekbe kell betallniuk. jdonsg a hopp vagy kopp labda, amely megduplzhatja a nyeremnyt, de abban az esetben, ha a versenyz nem tall bele a ponyvn tallhat nylsba, mindent elveszt.

Mindegyik versenyz clja egyrtelm: betallni a ponyva nylsba. Ha betall, akkor az egy sikeres prblkozsnak szmt s azonnali nyeremnyt r. A versenyznek 45 msodperc s 10 labda ll a rendelkezsre. Ha a versenyznek sikerl tz prblkozsbl tszr betallni a nylsba, azonnal rszesedik a Fortuna ltal felajnlott 30 000 eurs prmiumbl.

1 gl = 20 eur
2 gl = 50 eur
3 gl = 100 eur
4 gl = 200 eur
5 gl = 200 eur + rszeseds a 30 000 eurbl