Szurkolk

DAC-Zsolna: szurkoli informcik

DAC-Zsolna: szurkoli informcik

Szurkolk
| p 25.2.2022, Nagy Krisztin, foto: Lelkes Ern

sszegeztnk minden fontos informcit a szombati ligamrkzsre rkez szurkolink szmra.

article_bannerarticle_banner

BELPJEGYEK RUSTSA

A Fortuna Liga 22. forduljban az MK Zsolna csapata ltogat a MOL Arnba szombat dlutn 17:00-kor.

Az aktulis kormnyrendelet alapjn a sportesemnyeken a nzk a stadion befogadkpessgnek 50 szzalkt foglalhatjk el. Ennek ksznheten szombaton tbb mint hatezer nz eltt lphetnk plyra. A MOL Arna 12 700 frhelyes, gy a Zsolna elleni tallkozra 6 350 szurkol ltogathat ki.

pp holnaptl trlik el az OP+-, az OP- s az OTP-rezsimet, ami azt jelenti, hogy vgre visszatrnk a covid eltti idszakba, s a stadionba val belpshez elegend felmutatni a brletet vagy a belpjegyet.

Belpjegyek tovbbra is kaphatk, online s a jegypnztrakban egyarnt. Az rustsukra vonatkoz informcikat itt talljk.

A jegypnztr s a DAC store nyitva tartsa szombatig:
2022. februr 25., pntek:
DAC store: 10:00-18:00 | 2-es szm kassza: 15.00-19.04
2022. februr 26., szombat (meccsnap!):
DAC store: 14:00-19:30 | 2-es szm kassza: 14.00-19.30

A St. Nicolaus SILVER LOUNGE szombati menje ide kattintva olvashat.

A korltozs miatt minden msodik sort resen kell hagyni krjk a szurkolkat, hogy a stadion minden pontjn kvessk a szervezk utastsait.

Fokozott figyelmet krnk a szurkolktl az rvnyben lv korltozsok s egszsgbiztonsgi elrsok (pl. minden msodik sor resen hagysa) betartsra. Ezek miatt a brletek s a belpjegyek nem biztostjk automatikusan a brleten szerepl lhelyet. A helyfoglalst a megvsrolt tribnn bell biztostjuk, rkezsi sorrendben, pl. a C leltra szl brlettel/belpjeggyel csak a C leltra, a B tribnssel csak a B tribnre lehet belpni.

A brlet truhzhat, teht a tulajdonoson kvl ms szemly is felhasznlhatja, amennyiben az adott rkategriba tartozik.

Az egyszeri belpjegyek sem szlnak pontos helyre; ezek tulajdonosait szintn krjk, hogy tartsk be az elrt lsrendet.

Egyttal megkrjk szurkolinkat, hogy tartsk be a higiniai elrsokat, fleg ezeket:
- a stadionba val belps s az ott-tartzkods csakis eltakart fels lgutakkal (pldul szjmaszk, sl, kend)lehetsges
- a stadionba val belpsnl s a bels helyisgekben is alkoholos kzferttlent adagolk lesznek kihelyezve s az utastsokat tartalmaz informcis plakt
- nyilvnos tmegrendezvnyen val rszvtel esetn a tmegrendezvny helysznre rkezskor s az onnan val tvozskor ktelez betartani a szemlyek kztti 2 mteres tvolsgot; ez nem rvnyes a kzs hztartsban lkre s a partnerekre

RKEZS, PARKOLS S BELPTETS A STADIONBA

Felhvjuk szurkolink figyelmt a stadion krli, cca. 15:30 rakor letbe lp kzlekedsi korltozsokra. A parkols a szoksos helyszneken lehetsges, de a Vsrtrre val behajts csak a kzelben tallhat parkolk megtelsig lesz lehetsges, ezt kveten szintn lezrsra kerl a motoros forgalom eltt. Javasoljuk mg a Max s a Family Center bevsrlkzpontoknl tallhat szabad parkolk hasznlatt, illetve a tr utcn s a Sport utcn val parkolst.

A hazai csapat szurkoli szmra az A, B s C tribnk lesznek megnyitva. A kerekesszkesek kijellt helyei az AB, BC szektor s a Silver VIP alatt tallhatk.

A vendgcsapat szurkoli szmra nem lesz kln szektor megnyitva.

Maga a stadionba val belps csak a forgkapukon keresztl lehetsges, amelyek a kvetkez helyeken tallhatak:
- Az A s B tribn tovbb a B s C tribn sarkn: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribn recepcijn t: Sky box, VIP

A D tribn ezttal nem lesz nyitva a szurkolk szmra; az oda szl brletek tulajdonosait krjk, hogy a B tribnn foglaljanak helyet, s az j belpjegykrt jelentkezzenek a mrkzsig a 2-es szm pnztrban.

A szurkol belpskor hozzrinti a megvsrolt belpt/klubkrtyjt a QR kdleolvashoz, amivel aktivldik a forgkapu egy szemly belpsre. A forgkapuk csak az arra a tribnre szl, megfelel belpk szmra engedlyezik a bejutst.

Megkrjk a szurkolkat a korai rkezsre, hiszen a biztonsgi vizsglat sorn elfogadott intzkedsek a szoksosnl tbb idt ignyelnek. A stadion kapui msfl rval a kezds eltt nyitnak (15:30), belertve a VIP szektorokat.

A szemlyes ellenrzs miatt a ni szurkolk szmra kln forgajtk llnak rendelkezsre.

VISSZAVLTHAT REPOHARAK S CASHLESS RENDSZER A BFKBEN

A tavaszi szezontl az eldobhat manyag poharakat n. repoharakra cserljk. Ezekben fogjuk knlni az alkoholos s alkoholmentes italokat a MOL Arna bfiben, belertve a VIP brokat is.

A visszavlthat repoharak nem csak krnyezettudatosak, hanem knyelmesebbek, ersebbek s az egyedi tervezsknek ksznheten szebbek is. A szurkolk az idei els hazai bajnoki mrkzsen, a februr 26-i DAC-Zsolna tallkozn foghatjk kzbe elszr az j poharakat.

A pohr egyszeri 2 eurs zlog ellenben megvsrolhat, majd brmikor visszavlthat. Az j repohrrendszer mkdse nagyon egyszer  minden tudnivalt ide kattintva tall.

A MOL Arna bfiben csak az n. Cashless krtyval lehetsges fizetni. Ez a kszpnznlkli rendszer a feltltkrtyk elve alapjn mkdik, helyettestve a kszpnzes fizetst. A szombati tallkoz alkalmval is csak ezen a mdon tudnak a szurkolk a bfkben fogyasztani.

A Cashless krtyk rtkestse s feltltse a belpjegyek rtkestsvel egyidejleg a jegypnztrakban zajlik, azok nyitvatartsi ideje alatt. A VIP szektor ltogatinak az A lelt recepcijn, meccsnapon 15:30 s 19:30 kztt lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen fell a recepcin, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE tteremben egy-egy feltlt automatt helyeztnk el.

ARCFESTS, HRAD, DAC STORE S FREE WIFI

A forgajtk kzelben, a B s C leltk alatt a kapunyitstl (15:30) jra ingyenes arcfestst szerveznk a szurkolk rszre.

A tallkozra kiadott sznes meccsfzetet (Hrad) a DAC store-ban talljk majd meg a szurkolk, illetve a kpre kattintva letlthet.

Hasznlja ki a vsrls lehetsgt, s ltogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mrkzs napjn 14:00 rakor nyit, s 19:30-kor zr. A Fanshopban tovbbra is rvnyes a szezonbrlettel rendelkezk 5 szzalkos rengedmnye.

Az egsz MOL Arnban elrhet a szabad internet hozzfrs. Keressk a MOL Arna free wifi hlzatot, amelybe egyszeren, a kzssgi hlzatok vagy email segtsgvel tudnak bejelentkezni!

BIZTONSGI INTZKEDSEK

Figyelem! A mrkzs eltt s alatt szigor biztonsgi intzkedsek lesznek foganatostva gy a szervez, mint a rendrsg rszrl. A stadionba val belps eltt szemlyi ellenrzsekre kerl sor.

A stadionba vezet belpsi pontokon a szervez szolglat minden meghatalmazsa kihasznlsra kerl, mghozz az ide vonatkoz trvny s a szervez szolglat elvrt ktelessgei betartsnak alapjn. Azok a szemlyek, akik lthatlag alkohol vagy egyb szerek befolysa alatt llnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is rvnyes, akiknl az elbb emltett anyagokat tallnak a szervezk. Minden transzparens s zszl is ellenrzsre kerl, amelyek nem lehetnek szilrd rdon, s amelyek esetlegesen fegyverknt hasznlhatk. Abban az esetben, ha az emltett trgyak gyalz, gnyold szavakat, illetve olyan kpeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a kznyugalom megzavarsra, elkobzsra kerlnek, s a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Krjk a szurkolkat, ne hozzanak magukkal ms llamok szimblumait, mert ezeket a rendezk nem engedik be a stadionba, s tulajdonosaikat tadjk a rendrsgnek.

A pirotechnikai eszkzk hasznlata szigoran tilos. A tilts megszegse esetn a rendez szolglat azonnali beavatkozst hajt vgre a vtkes ellen.

A belpk egyszer hasznlatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba val belps utn mr nem lesz lehetsges elhagyni azt, majd ismt visszatrni. Az egsz mrkzs sorn minden nznek magnl kell tartania az rvnyes belpjt, s a tallkoz sorn felmutatnia azt a szervez szolglat felszltsra.

Figyelmeztetjk szurkolinkat, hogy brmilyen trgyak bedoblsa a plyra szigoran tilos. Ennek megszegse szablysrtsnek minsl, amely a stadionbl val kizrst von magval. Az egsz stadiont s az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera ltal rgztett incidens azonnali kirtkelsre s elrendezsre kerl a szervez szolglat s a rendrsg ltal. Rendbonts esetn a biztonsgi egysgek azonnali beavatkozsa kvetkezik.