Interj

Miroslav Ker: Mindegyik mrkzs egy dntvel r fel

Miroslav Ker: Mindegyik mrkzs egy dntvel r fel

A-CSAPAT
|
Interj
| ke 21.3.2023, Nagy Krisztin, foto: Csfalvay .Andrs, Lelkes Ern

rlk, hogy sikerlt vgre betallnom, a srcok mr eleget piszkltak ezzel. Miroslav Ker a klubunk szneiben lejtszott 20. bajnoki mrkzsn megszerezte els gljt.

rlk, hogy sikerlt vgre betallnom, a srcok mr eleget piszkltak ezzel. Ezt megelzen nem igazn kezdtk jl a meccsek msodik flidit, az ellenfl mindig helyzetet alaktott ki vagy beszortott minket. Boldog vagyok, hogy ezttal fordtva trtnt, a csapatnak komoly segtsget jelentett a glom. Tudtuk, hogy ha legyzzk a Nagyszombatot, elhzunk tlk. Ezt akartuk s sikerlt is. Remek rzs ngy ponttal megelzni a Slovant. Mg nyolc fordul vr rnk, huszonngy pont megszerezhet, ktszer tallkozunk az gsznkkekkel s a tovbbi ellenfelekkel szemben is kemny csatk vrnak rnk. Szmunkra minden mrkzs egy kisebbfajta dntvel r fel, megltjuk, mit jelent majd ez a vgelszmolsnl. A kezd spsz eltt tudtuk, hogy a Slovan gyztt, de csak sajt magunkra sszpontostottunk. Besztercebnyn nem koncentrltunk arra, amire akartunk, s ez majdnem megbosszulta magt. Vasrnap nyugodtabbak voltunk, a msodik flidben nyjtott teljestmnynk teljesen eltr volt attl, amit az Urpn lba alatt mutattunk. Fontos gyzelmet rtnk el sszegezte a felshzi rjtszs 2. fordulbeli DAC-Nagyszombat (3:1) rangadjt msodik s egyben gyztes glunk szerzje, Miroslav Ker.

Kzpplysunk rviddel a msodik flid kezdett kveten vette be a nagyszombati Vantruba kapujt, amikor is remekl olvasott le egy jtkhelyzetet az ellenfl trfeln, Prochzkt megelzve elcsente a labdt s egy tizenhatoson kvli szpen helyezett lvssel megszerezte els tallatt klubunk szneiben. lett a DAC lvonalbeli trtnelmnek a 188. gllvje.

A vasrnapi mrkzs utn 204 plyra lps s 33 gl ll Ker neve mellett a honi lvonalban. A DAC szneiben 20 meccsen 1 tallat a mrlege. Mr azeltt is lttam, hogy a kzps vdjk kzpre akar passzolni. A labda visszakerlt hozz, megprblt oldalt vltani a passzal, de kitalltam a gondolatt. Nagyon rlk, hogy vgre dunaszerdahelyi sznekben is sikerlt betallnom.

Mindkt csapat szurkoli fantasztikus hangulatot teremtettek, ksznjk a drukkereink tmogatst. Az ellenfl glja utn nem voltunk knny helyzetben, mg hsz perc htra volt. Nyomott a Nagyszombat, egy szglet utn szptettek, amit el akartunk kerlni. Azonban jl reagltunk a helyzetre, fleg a vdelem dolgozott megfelelen. A tmadsoknl nem igazn tudtuk megtartani a labdt, ezen mg dolgoznunk kell. Egszen jl tvszeltk azt a kritikus tz percet, majd betalltunk, eldntve ezzel a hrom pont sorst tette hozz a 27 ves kzpplys, akinek a teljestmnyt 262-es indexszel mrte az InStat, ami Gavri (271) utn a msodik legmagasabb mutat volt a rangadn.