Szurkolók

Utazz velünk Besztercebányára!

Utazz velünk Besztercebányára!

A-CSAPAT
|
Szurkolók
| ke 7.3.2023, DAC 1904

Rózsahegyen a vendégszektortól volt hangos a stadion. Még a helyiek is elismeréssel beszéltek a fantasztikus szurkolásunkról. Miért ne ismételhetnénk meg ezt most vasárnap is? Mindenki Besztercebányára!

Kevés jobb érzés van annál, mint amikor idegenben győz a csapat, és vendéként ünnepelhet a szurkolótábor. Szombaton a 0:1-es rózsahegyi siker és az alapszakasz megnyerése után mi, sárga-kékek voltunk a Fortuna Liga legboldogabb drukkerei.

Bízunk benne, hogy sikerült elindítani egy remek sorozatot, és sokszor lesz még részünk hasonló élményekben. Éppen ezért a klub a következő idegenbeli mérkőzés útiköltségeibe is beszáll, ugyanúgy, mint a rózsahegyi on-tour alkalmával.

Az utazásról:

- a besztercebányai buszos on-tour utazás ára 2 €/fő
- ezt a pénzt ismét a szurkolói csoportok kapják
- a buszos utazás maximális kapacitása 200 fő
- indulás: 2023. március 12., vasárnap, 14:00, MOL Aréna
- az utazás ezúttal is regisztrációhoz kötött

A regisztrációról:

- a besztercebányai buszos utazásra való regisztráció határideje személyesen és online egyaránt: 2023. március 7., kedd – 2023. március 9., csütörtök, 11:00
- az on-tourra történő személyes jelentkezés helyszíne a DAC store
- az autóval érkező szurkolóinknak nem kell regisztrálniuk


Online regisztráció


A jegyvásárlásról:

- szurkolóink a meccsjegy árát maguk fizetik
- a mérkőzésre szóló belépőjegyek ára 6 euró a felnőtteknek, 3 euró a 15 év alatti gyermekek, ill. súlyos fogyatékkal élők számára
- a mérkőzésre szóló belépőjegyet mindenki helyben vásárolhatja meg

Az autóbusz Galántán is megáll a Tesco parkolóban. Akik ott terveznek csatlakozni az on-tourhoz, azokat kérjük, hogy online regisztráljanak, majd a felszállás során fizessenek (2 € + jegy).

Töltsük meg ezúttal is a vendégszektort, és mutassuk meg, hogy a miénk a legnagyszerűbb szurkolótábor az országban! Mindenki Besztercére!

article_bannerarticle_banner