Hrarchvum

Hr

A 2022/23-as ezstszezon: jtkosok

2 nappal ezeltt
Hny jtkos jrult hozz csapatunk legjobb bajnoki idnyhez? A DAC ezstrmes szereplse a szmok tkrben msodik rsz.
Hr

Gyere velnk a DAC-ra: Vrpezsdt hangulat

vasrnap 28.5.
Hogyan reztk magukat nlunk a fli alapiskola dikjai? Visszapillant a Gyere velnk a DAC-ra! projekt utols tavaszi llomsra.
Hr

Szavazs: Ki volt a 2023-as tavasz legjobb DAC-jtkosa?

pntek 26.5.
Srga-kkek, figyelem! Indul a szavazs csapatunk legjobb jtkosra a 2023-as tavaszi szezonban! Szavazz, s nyerj!
Vide

Vide: Kalmr s Dimun Flben

szerda 24.5.
A szezon utols mrkzsre a Fli Alapiskola dikjai jttek el hozznk a Gyere velnk a DAC-ra! projekt keretn bell. A meccs hetben Kalmr Zsolt s Milan Dimun jrtak a dikoknl, ahol egy nagyon kellemes dlutnt tltttek.
Fotk

Fotk: Flben jrtak a DAC labdargi

cstrtk 18.5.
A Fli MTNYA Alapiskola vendge volt Kalmr Zsolt s Milan Dimun, akik szerda dlutn a Gyere velnk a DAC-ra! projekt keretn bell tallkoztak az ottani dikokkal. Mi pedig mr nagyon vrjuk a szombatot, amikor a szezonzr mrkzsen jra tallkozhatunk ezttal a MOL Arnban! Lelkes Ern felvtelei.
Interj

Milan Dimun: A klubtrtnelem rszeseiv akarunk vlni

szerda 17.5.
Mindhrom egyms elleni mrkzst megnyertk, remlhetleg ez a sorozat a htvgn is folytatdik majd. Milan Dimun bzik abban, hogy a szezon utols tallkozjt kveten mi adjuk a bajnoksg glkirlyt s hogy tovbbi klubrekordok kerlnek megdntsre.
Elzetes

A Zlyombrz-DAC 1904 mrkzs eltt: Teljes gzzal

szombat 29.4.
Folytatdnak a vasrnapi futballestk, a rjtszs 7. forduljban a Fels-Garam menti jonc otthonban lpnk plyra. A Zlyombrz-DAC sszecsaps vasrnap 17:30 rakor kezddik.
Elzetes

A Nagyszombat-DAC 1904 mrkzs eltt: Megmutatni a fejldst

szombat 22.4.
A tabella els s harmadik helyezettjnek a rangadja zrja a rjtszs hatodik forduljt. A Nagyszombat-DAC sszecsaps vasrnap 17:30 rakor kezddik.
Vide

Vide: #MilanDimun2025

cstrtk 20.4.
Milan Dimun tovbbi kt vvel meghosszabbtotta a kontraktust klubunkkal.
Hr

Milan Dimun 2025 nyarig szerzdst hosszabbtott

cstrtk 20.4.
Klubunk vezetsge megegyezett a 26 ves kzpplys eredeti szerzdsnek tovbbi kt esztendvel val meghosszabbtsrl.
Interj

Kalmr Zsolt: Igazi csapatmunka eredmnye a siker

htfo 17.4.
Mindenkire szmt a vezetedz s mivel sok a srltnk, meg is kapjk az eslyt. Szerintem eddig mindenki jl teljest. Kalmr Zsolt jtka mg pntek reggel is krdses volt, este vgl plyra lpett, s glpasszal jrult hozz a gyzelemhez.
Interj

Miroslav Ker: Kzdeni s hajtani fogunk

vasrnap 16.4.
Amikor az ellenfl teljes ltszmban futballozott, akkor is bztam benne, hogy nyomst gyakorlunk rjuk, szerznk kt-hrom glt s megfordtjuk az eredmnyt. A pnteki DAC-Zlyombrz (2:1) mrkzs Miroslav Ker szemvel.
Interj

Milan Dimun: Bztunk magunkban

szombat 15.4.
Az egsz mrkzs folyamn mentnk a kitztt clunk utn s szerencsre sikerlt megszereznnk a hrom pontot. Az esztatta pnteki bajnokin Milan Dimun megszerezte els kt tallatt az idnyben.
Vide

jratltve: Dimun duplja a Zlyombrz ellen

szombat 15.4.
Kt gl s glrm a MOL Arnban! Milan Dimun szezonbeli els kt tallata hrom pontot rt a Zlyombrz ellen. Az 58. percben jtt a sokadik szgletnk, amely utn Andzouana tzte r, de Ludha nagyot nyjtzva kipaskolta a labdt, szerencsnkre pp Dimun el, aki kapsbl kiegyenltett. A 72. percben Sznth labdjt Kalmr fedezte remekl, majd visszagurtotta Dimunnak, aki kapsbl bebelszte. me, tegnapi tallataink tbb szgbl, a Nova Sport felvtelein!
Mrkzs

Beszmol: DAC 1904 - Zlyombrz 2:1 (0:1)

pntek 14.4.
Visszatrtnk a gyztes tra! Milan Dimun kt gljval a szezon sorn msodszor is legyztk az joncot, s a tbbi mrkzs eredmnytl fggetlenl biztos, hogy megrizzk vezet pozcinkat. A szakad esben a MOL Arna kznsge ezttal is szakadatlanul buzdtotta a csapatot.
Dal strnky
12345>>